11/12/2014

Advices for Yourself


Or maybe for myself...

EN


  • Don't throw out old things. You must complete new wishes, but not usually breaking existing files.
  • Open all books what You want ! All of them !
  • Your mistakes are only Your mistakes (argument if You are selfish). Your mistakes are mistakes of many people (argument if You are altruist).
  • Playing in the role of a perfect woman / man, it's not only a role - this is Your life.
  • Don't look back. More over this - don't put talks with the past, with a lost. Because all looking for a new wise girl in Your eyes. You can't be the one person, who doesn't want  this.
UA

  • Це дурниці все про "викинути зайве з дому, щоб звільнитись морально". Повинні бути речі, які формують Вашу історію, Ваші традиції. Нові побажання, але без руйнування важливих фундаментальних файлів.
  • Книги, які хочеться прочитати - необхідно терміново прочитати. Невдахи вигадали, що це "неможливо". А як же це зробити, якщо не через формулу МОЖЛИВО ?
  • Твої помилки - це лише твої помилки (якщо ти егоїст). Твої помилки - це помилки багатьох (якщо альтруїст).
  • Гра у досконалість - це не гра, це твоє життя. Необхідно щоб тебе "шантажував" якийсь сенс, мало досяжний...  Щоб коли поняття сенсу стане для тебе надзвичайно зрозумілим - він все рівно тримав, утримував та підтримував. Цей мало досяжний, але дуже реальний сенс перфекціонізму.
  • Якщо старі речі немає великого сенсу викидувати (у якийсь момент звичка це робити буде потребувати нових об'єктів, а поруч вже можуть бути лише нові), то старі думки - так. Не варто багато розмовляти з собою, якщо Ви собі не подобаєтесь. Помовчите декілька днів - зробите висновки і почнете говорити по-іншому, з нової сторінки... Світ не мелодраматичний. Він не шукає тривіальність повторень у поведінці. Він вимагає нового, більш професійного, цікавішого у власному виконанні.






12 comments:

  1. Replies
    1. на що не підеш, аби розрекламувати свій блог.)

      Delete
  2. Я ніколи не жалкую за речами, і коли до мене приходить бажання поприбирати, то зайві речі, навіть сувеніри деякі я беру і викидаю, е маю звички зберігати речі на згадку.
    Мені здається, що людина, яка вважае свої помилки своїми - доосла, відповідальна людина, а та, що перекладає відповідальність за помилки на інших - інфантильна, невідповідальна.

    ReplyDelete
    Replies
    1. мова йшла не про "перекладання відповідальності", а про те, що людина, яка вважає, що "це лише її помилки" - вона може автоматично шкодити ними і своєму оточенню, не усвідомлюючи цього. а це безвідповідально... варто думати над тими, що твої помилки можуть якимось чином впливати на появу помилок й в інших. що люди, які поділяють з тобою і твої помилки включно - вже розглядають їх як свої, роблячи помилку, ти створюєш помилку своїм близьким.

      Delete
    2. Якщо подивитися на це з такого кута, то так. требе думати і про інших.

      Delete
    3. якщо не можеш не помилятись заради себе, то не помиляйся хоча б для них. можна так сформувати правило для альтруїста. але, альтруїстів мало.))

      Delete
  3. ти мене надихнула писати українською!!
    взагалі твої Мовні питання дуууууже цікаво читати!! рада, що знайшла твій блог

    http://mylittleboringtalks.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  4. Don't look back. More over this - don't put talks with the past, with a lost. Because all looking for a new wise girl in Your eyes. You can't be the one person, who doesn't want this shawls for dresses , shawls for women , shawls for sale , black shawl , white shawl , shawl , silver shawl , gold shawl , navy shawl , woolen shawl

    ReplyDelete
  5. Thanks for the updated information. If you have time kindly visit Delhi Tour Package From Coimbatore,

    ReplyDelete
  6. Really happy found this internet site sooner or later. Honestly interesting, thanks for the put up and effort! Please keep sharing extra of those blogs.
    website design company coimbatore

    ReplyDelete